25 June 2008

2nd Taaruf Week

Salam perjuangan... :)

Kepada semua kipas - susah - mati dan pembaca blog shoutulhaq.blogspot.com sekalian, ana tak dapat nak respons dengan pantas komen2 @ kata2 antum di chatting corners kerana ana harus mengikuti program Taaruf Week (baca: orientation programme) bersama international students. Padahal sepatutnya ana register sama dengan adik2 matrik @ asasi UIAM 1 Julai nanti...:nangis:insya allah harap2 ade hikmahnya...

walau bagaimanapun, insya allah ana akan update secepat mungkin apabila ada kelapangan nanti...

sementara itu, antum bolehlah membaca blog2 sahabat UIAM Mari yang tersenarai...memang best...

ape? tanak UIAM Mari??? takpe2x...lawatilah blog2 Makassar Punya Cerita...semoga bermanfaat...
::

p/s: doakan ana exempted untuk Arabic Placement Test, English Placement Test dan Tilawah Placement Test...amin...

15 comments:

  1. salam
    mohon izin ingin mengambil blog rakan2 anda. gud to be a reference. sharing is caring rite? jazakallah~

    * all the best in ur tests. may Allah makes it easy for u. ameen.

    ReplyDelete
  2. Let's join iiumbloggers.com - the central blog for bloggers among IIUM students.

    ReplyDelete
  3. apa kabo??

    ReplyDelete
  4. > sHi sYaHirAH HaNiM iDRiS

    ok2, silakan...

    tq 4 the prayer...

    > iiumbloggers.com

    dah join dah

    > Tuan Caracol

    alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. salam adikku...hehe. bagaimana dengan taaruf adik di IIUM Gomabk ? Ok kah adikku ? hehehe.

    ReplyDelete
  6. Nuar wat poyo kat sini. hehe.

    So Bad camne taaruf? Maaf, lama as tak jenguk ke mana2 :)

    Take care, may Allah ease your path

    ReplyDelete
  7. > anwar :

    salam...

    oh ni kire balas dendam ye...

    > nurilahi :

    nuar mmg camtu...huhu

    ade suke ade duke la

    terima kasih doakan ana

    ReplyDelete
  8. salam...anta br rgs ye...result test ok???petaining to ur suggestion utk ana mmbca karya habiburrahman versi indonesia,ana tkut ana xfhm n ganggu concertration ana tp insyaAllah utk tjuk2 lain ana try ye:P...thanx neway

    ReplyDelete
  9. > wanie sk :

    ana baru register uia gombak...

    alhamdulillah English exempted Arabic harus ikut kelas skills di Celpad

    insya allah mudah saja difahami, alah bisa tegal biasa...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah....congratz2...

    ReplyDelete
  11. > wanie sk:
    هذا من فضل ربى

    ReplyDelete
  12. good luck bad

    - ko hai chok dee

    =)

    ReplyDelete
  13. salam perjuangan...

    > humairah :

    erk, ape makne die tu?

    anyway, tq ;)

    ReplyDelete
  14. salam ya badr..

    kamu ambil course apa ya? hmm..

    ReplyDelete
  15. salam perjuangan...

    > alif zai mim ra:

    ana ambil jurusan bahasa arab pulak... :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam perjuangan.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini. Segala isi kandungan blog ini merupakan serba sedikit perkongsian ilmu, pengalaman dan pendapat penulis.

Para pembaca diizinkan untuk berkongsi bahan-bahan blog ini dengan syarat dikekalkan link kepada blog ini.

Sebarang nasihat, komen, kritikan membina dan teguran berhikmah untuk penambahbaikan blog ini amatlah dialu - alukan.

Terima kasih.