24 September 2008

Senyum Lailatur Qadar...

Salam perjuangan... senyumkenyit

Ya, kali ini ditag oleh cik senyum...kenyit

Tapi tag kali ini dah takde senarai soalan panjang2 dah...encem

Hanya cari 5 blogger je...senyum

Jadi, sila ceriakan blog anda, awak, kamu, nta, nti dengan senyuman ini...

5 comments:

  1. kamu bad...blh tak kalau takmo kne tag...sekeh kang...isk3

    syukran. slm aidilfitri. :)

    ReplyDelete
  2. salam perjuangan...

    >nurilahi:

    baaiiikkk...

    >alif zai mim ra

    ye la, ye la... :)

    ReplyDelete
  3. hawa tak sporting :D

    bad bile kamu nak update..

    er, pinjam link kamu ye untuk entry daku. Tq

    p/s: as ingat kamu takkan recognize as, tapi..lain rupanya..pelik juga..

    ReplyDelete
  4. sy dh poskan tag tu..maaf ye lmbt pos.. huhu..slm syawal. =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam perjuangan.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini. Segala isi kandungan blog ini merupakan serba sedikit perkongsian ilmu, pengalaman dan pendapat penulis.

Para pembaca diizinkan untuk berkongsi bahan-bahan blog ini dengan syarat dikekalkan link kepada blog ini.

Sebarang nasihat, komen, kritikan membina dan teguran berhikmah untuk penambahbaikan blog ini amatlah dialu - alukan.

Terima kasih.